HADDEN DE GRIEKEN AL RAKETTEN?

Uitgeverij Luitingh Sijthoff
 
Zet je ruimtehelm maar vast op,
het aftellen gaat beginnen!


Ruimtevaart is tegenwoordig heel gewoon. Astronauten pendelen op en neer naar het ruimtestation, er rijden karretjes rond op Mars en we vliegen zo naar de maan. Vroeger konden men-sen alleen maar dromen over reizen door de ruimte. En dat begon al bij de oude Grieken! Reis in dit boek mee door de spannende geschiedenis van de ruimtevaart: van de duif van Archytas, stripheld Kuifje en dappere ruimtedieren tot ‘zeemeeuw’ Valentina, de eerste voetstappen op de maan, André Kuipers – en nog veel meer. En neem ook alvast een kijkje in de toekomst: misschien ga jij wel op vakantie naar de maan of ga je later op Mars wonen!

Govert Schilling is wetenschapsjournalist. Eerder schreef hij o.a. Op reis door ruimte en tijd en De ontdekking van de ruimte. Ook presenteerde hij Govert naar de grenzen van het heelal. Voor zijn werk ontving hij diverse prijzen en er is zelfs een planetoïde naar hem vernoemd.

Tjarko van der Pol is illustrator van kinderboeken (o.a. Pretpark de Poepfabriek en Het Hersenhotel) en hij maakt illustraties voor NRC Media. Zijn gedetailleerde illustraties waarop van alles te ontdekken valt, maken je ruimtereishelemaal compleet.

HADDEN DE GRIEKEN AL RAKETTEN
is te koop in een gezellig boekwinkeltje of te bestellen bij Bol.com:
KLEURPLAAT

HADDEN DE GRIEKEN AL RAKETTEN

Klik op de kleurplaat om de PDF te openen. Deze kun je in goede kwaliteit afdrukken of downloaden.
Stuur je een ︎ van het eindresultaat?

Nog meer kleurplaten? Klik op deze LINK

︎        ︎        ︎        ︎

ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright © 2021 Tjarko van der Pol. All content on this website is property of Tjarko van der Pol and can not be copied,
distributed and used in any way without permission.