Hadden de Grieken
al raketten?

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff | 9789024589968 
 
Meeslepend jeugdboek over de geschiedenis van de ruimtevaart van Govert Schilling en Tjarko van der Pol, in een opvallend, speels formaat.

‘De schrijfstijl van Schilling is voortreffelijk. Helder, toegankelijk, toegesneden op jonge lezers en met humor.’
Nederlands Dagblad

Hadden de Grieken al raketten? van Govert Schillingen illustrator Tjarko van der Pol is een spannend boek over de geschiedenis van de ruimtevaart voor kinderen vanaf 7 jaar. Boordevol interessante weetjes en met full colour illustraties waarop veel te ontdekken valt!

Ruimtevaart is tegenwoordig heel gewoon. Astronauten pendelen op en neer naar het ruimtestation, er rijden karretjes rond op Mars en we vliegen zo naar de maan. Vroeger konden mensen alleen maar fantaseren over reizen door de ruimte. En dat begon al bij de oude Grieken!

In dit originele boek op groot formaat nemen wetenschapsjournalist Govert Schilling en Tjarko van der Pol (o.a. Pretpark de Poepfabriek) je mee op reis door de spannende geschiedenis van raketten en ruimtevaart, van de oude Grieken tot nu. Zet je ruimtehelm maar vast op, want het aftellen gaat beginnen!

Hadden de Grieken al raketten
is te koop in een gezellig boekwinkeltje of te bestellen bij Bol.com:




KLEURPLAAT

HADDEN DE GRIEKEN AL RAKETTEN

Klik op de kleurplaat om de PDF te openen. Deze kun je in goede kwaliteit afdrukken of downloaden.
Stuur je een ︎ van het eindresultaat?

Nog meer kleurplaten? Klik op deze LINK

︎        ︎        ︎        ︎

ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright © 2021 Tjarko van der Pol. All content on this website is property of Tjarko van der Pol and can not be copied,
distributed and used in any way without permission.