RIETVELD THEATER DELFT

VANAF 7 JAAR | GOVERT & TJARKO | HADDEN DE GRIEKEN AL RAKETTEN?


Yes! Super leuk nieuws!
Op 2 december gaven Govert Schilling en Tjarko van der Pol vanuit het Rietveld Theater een voorstelling over hun nieuwe boek Hadden de Grieken al raketten.

Tussen het vertellen door deden ze spannende proefjes en lieten ze mooie foto's en zelfs ruimtevaartuigen van Lego zien.

Nieuwsgierig geworden? Het is nu mogelijk om de voorstelling terug te zien! 

Kaarten zijn te bestellen via: www.rietveldtheater.nl LEZINGEN


Of het nu voor jong of oud is, Tjarko vertelt graag over zijn boeken en tekeningen en wat hij allemaal heeft moeten leren om ze te kunnen maken. Zo weet hij bijvoorbeeld heel veel over de darmen en hersenen maar ook over kriebelige insecten en over het beroep illustrator en wat daar allemaal bij komt kijken.

Zijn lezingen en workshops zijn voorzien van rijk geïllustreerde presentaties en zitten vol interactie met het publiek en daarom dus nooit saai!

Naast 'in het echt' zijn onderstaande lezingen ook 'coronaproof' online te volgen!

PROGRAMMA


Kinderboekenweek 2021
Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar hij van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of illustrator… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden.

Voor de Kinderboekenweek 2021 met als thema 'WORDEN WAT JE WIL' heeft Tjarko van der Pol maar liefst drie programma’s voor klasbezoeken! Uiteraard neemt hij net als voorgaande jaren weer een heleboel interessante spullen mee!


︎        ︎        ︎        ︎

ALGEMENE VOORWAARDEN
Copyright © 2020 Tjarko van der Pol. All content on this website is property of Tjarko van der Pol and can not be copied,
distributed and used in any way without permission.